Меню

Sophie

Sophie Изображение

Sophie la girafe е първата играчка на бебето, стимулираща всяко негово сетиво още от 3 месечна възраст! 

На 3-месечна възраст зрението на бебето все още е ограничено и то може да различи само високи контрасти. Тъмните контрастиращи и привличащи вниманието петна по цялото тяло на Sophie Жирафчето осигуряват визуална стимулация и тя скоро се превръща в познат и успокояващ обект за бебето. Уникалният аромат на естествен каучук от дървото хевея прави Sophie la girafe много специална и лесна за разпознаване на вашето дете сред всичките си други играчки. Докосването е първото средство, чрез което бебето общува с външния свят.
Мекото усещане на играчките Sophie la girafe, стимулира физиологични и емоционални реакции, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и развитие. Интересният звук от играчките на Sophie Жирафчето забавлява бебето и стимулира слуха му,  а по-късно му помага да разбере връзката между причина и следствие. Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, гризалката на Sophie Жирафчето е напълно безопасна за дъвчене. Подобно на зърното на шише за хранене, нейната мека текстура и множество части за дъвчене (уши, рога, крачета) я правят идеална за успокояване на възпалените венци на бебето по време на никнене на зъби. Благодарение на формата си и размер, Sophie la girafe е идеална за малките бебешки ръчички. Тя е много лека, а дългите й крака и врат улесняват хващането на бебето, дори от най-ранните му дни.

Категории

Производители

Ценови диапазон

Sophie

Sophie la girafe е първата играчка на бебето, стимулираща всяко негово сетиво още от 3 месечна възраст!  На 3-месечна възраст зрението на бебето все още е ограничено и то може да различи само високи контрасти. Тъмните контрастиращи и привличащи вниманието петна по цялото тяло на Sophie Жирафчето осигуряват визуална стимулация и тя скоро се превръща в познат и успокояващ обект за бебето. Уникалният аромат на естествен каучук от дървото хевея прави Sophie la girafe много специална и лесна за разпознаване на вашето дете сред всичките си други играчки. Докосването е първото средство, чрез което бебето общува с външния свят. Мекото усещане на играчките  Sophie la girafe , стимулира физиологични и емоционални реакции, които успокояват бебето и насърчават здравословния растеж и развитие. Интересният звук от играчките на Sophie Жирафчето  забавлява бебето и стимулира слуха му,  а по-късно му помага да разбере връзката между причина и следствие. Изработена от 100% естествен каучук и хранителни бои, гризалката на  Sophie Жирафчето е напълно безопасна за дъвчене. Подобно на зърното на шише за хранене, нейната мека текстура и множество части за дъвчене (уши, рога, крачета) я правят идеална за успокояване на възпалените венци на бебето по време на никнене на зъби. Благодарение на формата си и размер, Sophie la girafe е идеална за малките бебешки ръчички. Тя е много лека, а дългите й крака и врат улесняват хващането на бебето, дори от най-ранните му дни.
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук