Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук

Меню

Roan

Roan Изображение

Основната цел на ROAN е да гарантира пълно удовлетворение на клиентите, поради което се поставя специален акцент върху високото качество на предлаганите продукти.

Придържайки се към тази политика, ROAN спечели репутация и доверие на клиентите, заемайки една от водещите позиции в тази индустрия в много евтопейски страни. Количките от тяхната марка са забелязани и оценени от клиентите навсякъде. Те предлагат на родителите многофункционални бебешки колички, столчета за кола и аксесоари в богата цветова гама, съобразени с най-новите тенденции. 

Цялата гама продукти на ROAN е проектирана и произведена, за да осигури безопасност, комфорт и функционалност както за майките, така и за техните бебета.

Бобй Бейби Маркет е ексклузивен представител на марката за Югозападна България.

Категории

Производители

Ценови диапазон

Roan

Основната цел на ROAN  е да гарантира пълно удовлетворение на клиентите, поради което се поставя специален акцент върху високото качество на предлаганите продукти. Придържайки се към тази политика, ROAN спечели репутация и доверие на клиентите, заемайки една от водещите позиции в тази индустрия в много евтопейски страни. Количките от тяхната марка са забелязани и оценени от клиентите навсякъде. Те предлагат на родителите многофункционални бебешки колички, столчета за кола и аксесоари в богата цветова гама, съобразени с най-новите тенденции.  Цялата гама продукти на ROAN е проектирана и произведена, за да осигури безопасност, комфорт и функционалност както за майките, така и за техните бебета. Бобй Бейби Маркет е ексклузивен представител на марката за Югозападна България.
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук