Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук

Меню

Renolux

Renolux Изображение

Renolux непрекъснато надгражда своите продукти с нови иновации. В техния асортимент може да се открият бебешки колички, столчета за кола, столчета за хранене, аксесоари и др., които съчетават забавния дизайн на Жирафчето Софи. Всяко столче за кола Renolux е преминало задълбочени краш тестове, както при челен, така и при страничен сблъсък. А технология Softness® позволява да се достигнат нови нива на съвършенство, както по отношение на комфорт, така и на безопасност.
Този патентован процес съчетава основна структура от полиуретанова пяна с висока плътност, разработена от нас, която прави седалката невероятно мека, както и стоманената рамка, която действа като капсула за оцеляване в случай на злополука. Тази рамка има много високи характеристики на изкривяване, които са специално проектирани да абсорбират енергия и да смекчат силните удари по време на автомобилна катастрофа.

За да позволят на своите седалки да бъдат правилно монтирани, Renolux разработи и уникални, специфични затягащи колани, които позволяват максимално прибиране на предпазния колан на автомобила, като по този начин гарантира максимална безопасност.
Столчета за кола Renolux са автентичен, издръжлив продукт, роден от желанието да даде на децата възможно най-добрата защита при всяко пътуване с кола.

Категории

Производители

Ценови диапазон

Renolux

Renolux  непрекъснато надгражда своите продукти с нови иновации. В техния асортимент може да се открият бебешки колички, столчета за кола, столчета за хранене, аксесоари и др., които съчетават забавния дизайн на Жирафчето Софи . Всяко столче за кола Renolux е преминало задълбочени краш тестове, както при челен, така и при страничен сблъсък. А технология Softness® позволява да се достигнат нови нива на съвършенство, както по отношение на комфорт, така и на безопасност. Този патентован процес съчетава основна структура от полиуретанова пяна с висока плътност, разработена от нас, която прави седалката невероятно мека, както и стоманената рамка, която действа като капсула за оцеляване в случай на злополука. Тази рамка има много високи характеристики на изкривяване, които са специално проектирани да абсорбират енергия и да смекчат силните удари по време на автомобилна катастрофа. За да позволят на своите седалки да бъдат правилно монтирани, Renolux разработи и уникални, специфични затягащи колани, които позволяват максимално прибиране на предпазния колан на автомобила, като по този начин гарантира максимална безопасност. Столчета за кола Renolux са автентичен, издръжлив продукт, роден от желанието да даде на децата възможно най-добрата защита при всяко пътуване с кола.
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук