Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук

Меню

Geomag

Geomag Изображение

GEOMAG, изобретен и патентован през 1998 г., е първият магнитен конструктор. Прости елементи, като магнитни пръчки и метални сфери, се държат заедно от магическа сила на привличане, за да изградят невероятни структури, развивайки творчеството и въображението, докато играете.
През годините милиони хора играят с техните продукти и магнетизмът е само една от многото невидими сили, които внасят живот в платформите Geomagworld.
Креативността, интелигентността, човешкият ум, магнетизмът и дори гравитацията са всички естествени енергии и сили, които не могат да се видят, но правят всички игрови дейности с тези продукти забавни и образователни.

Категории

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Geomag

GEOMAG , изобретен и патентован през 1998 г., е първият магнитен конструктор. Прости елементи, като магнитни пръчки и метални сфери, се държат заедно от магическа сила на привличане, за да изградят невероятни структури, развивайки творчеството и въображението, докато играете. През годините милиони хора играят с техните продукти и магнетизмът е само една от многото невидими сили, които внасят живот в платформите Geomagworld . Креативността, интелигентността, човешкият ум, магнетизмът и дори гравитацията са всички естествени енергии и сили, които не могат да се видят, но правят всички игрови дейности с тези продукти забавни и образователни.
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук