Меню

EzPz

EzPz Изображение

Всички продукти на EzPz са проектирани с мисъл за безопасността и развитието на вашето дете, за да можете да се съсредоточите върху това, което е най-важно по време на хранене – семейните връзки. Точно за това EzPz прави храненето безопасно и забавно за вашите деца
Функцията за залепване като стабилна основа, насърчава безопасното и независимо хранене. Продуктите са изработени от 100% силикон без токсини.
Игривият дизайн вдъхновява позитивност и нови вкусове по време на хранене, като продуктите са внимателно проектирани с педиатричен специалист по хранене, те помагат на бебетата и малките деца да посрещнат етапите на развитието.
Продуктите на EzPz са тествани и одобрени от майки и терапевти, за да се гарантира, че децата с всякакви способности могат да използват техните аксесоари за хранене. Всички продуктите са създадени, за да издържат дългосрочно и са екологични.
С по-малкото бъркотия и стрес, безопасното и здравословно хранене вече имат дълготрайни ползи с продуктите на EzPz


Категории

Производители

Ценови диапазон

EzPz

Всички продукти на EzPz са проектирани с мисъл за безопасността и развитието на вашето дете, за да можете да се съсредоточите върху това, което е най-важно по време на хранене – семейните връзки. Точно за това  EzPz  прави храненето безопасно и забавно за вашите деца Функцията за залепване като стабилна основа, насърчава безопасното и независимо хранене. Продуктите са изработени от 100% силикон без токсини. Игривият дизайн вдъхновява позитивност и нови вкусове по време на хранене, като продуктите са внимателно проектирани с педиатричен специалист по хранене, те помагат на бебетата и малките деца да посрещнат етапите на развитието. Продуктите на EzPz са тествани и одобрени от майки и терапевти, за да се гарантира, че децата с всякакви способности могат да използват техните аксесоари за хранене. Всички продуктите са създадени, за да издържат дългосрочно и са екологични. С по-малкото бъркотия и стрес, безопасното и здравословно хранене вече имат дълготрайни ползи с продуктите на  EzPz . 
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук