Меню

Espiro

Espiro Изображение

Espiro е дъщерна фирма на Baby Design Group

Страстно създават колички и продукти за бебета повече от 25 години. Като Baby Design Group, те са екип от специалисти, но преди всичко са родители и именно това красиво и лично преживяване ражда марката Espiro.

От самото начало марката се ръководи от слогана: DESIGNED TO MOVE, което е същността на начина, по който разбират родителството и продуктите, които създават. В Espiro вярват в активното и радостно изследване на света с децата и са уверени, че мобилността на родителите не е ограничена, когато децата им се родят. Щастливите родители означават щастливи деца, така че нашите продукти отговарят напълно на изискванията на вас – родителите, и на вашите бебета.

Те създават добре обмислени решения, които са надеждни, мултифункционални и са лесни за използване. Качеството, безопасността и дизайнът са това, което съставя ДНК на Espiro. Те предоставят продукти, проектирани от тях и тествани от европейски сертифициращи институции. Вашият комфорт и безопасността на вашите мъничета са приоритет. Производствената им база представя нови колекции всяка година, които отразяват перфектно световните тенденции.

Бобй Бейби Маркет е ексклузивен представител на марката за Югозападна България

Категории

Производители

Ценови диапазон

Espiro

Espiro е дъщерна фирма на Baby Design Group Страстно създават колички и продукти за бебета повече от 25 години. Като Baby Design Group , те са екип от специалисти, но преди всичко са родители и именно това красиво и лично преживяване ражда марката Espiro . От самото начало марката се ръководи от слогана: DESIGNED TO MOVE , което е същността на начина, по който разбират родителството и продуктите, които създават. В Espiro вярват в активното и радостно изследване на света с децата и са уверени, че мобилността на родителите не е ограничена, когато децата им се родят. Щастливите родители означават щастливи деца, така че нашите продукти отговарят напълно на изискванията на вас – родителите, и на вашите бебета. Те създават добре обмислени решения, които са надеждни, мултифункционални и са лесни за използване. Качеството, безопасността и дизайнът са това, което съставя ДНК на Espiro . Те предоставят продукти, проектирани от тях и тествани от европейски сертифициращи институции. Вашият комфорт и безопасността на вашите мъничета са приоритет. Производствената им база представя нови колекции всяка година, които отразяват перфектно световните тенденции. Бобй Бейби Маркет е ексклузивен представител на марката за Югозападна България
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук