Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук

Меню

Babylonia

Babylonia Изображение

Babylonia е белгийски производител на бебешки дрехи с повече от 20 години опит в носенето на бебета, добре известен с качеството и ергономичността на своите продукти. Носенето на бебета има много предимства. Носенето на вашето бебе има положителен ефект върху неговото физическо и емоционално развитие. Точно за това всички продукти на Babylonia са подходящи от раждането.

Babylonia предлага пълна гама от продукти за носене на бебета – от най-продаваната плетена обвивка Tricot-slen, от няколко различни материала като органичен памук, бамбук и високофункционален материал, до тъкани бебешки опаковки като BB-slen, халки като BB-sling и BB-tai. Гамата е завършена с две ергономични кошчета за бебета, Flexia и Tricot-click.

Носачките за бебета от Babylonia са известни със своята ергономичност, функционалност и високо качество. Babylonia използва само висококачествени тъкани, без еластан. Специално разработените техники за плетене и тъкане предлагат оптимална подкрепа и комфорт на продуктите.

Категории

Производители

Ценови диапазон

Babylonia

Babylonia е белгийски производител на бебешки дрехи с повече от 20 години опит в носенето на бебета, добре известен с качеството и ергономичността на своите продукти. Носенето на бебета има много предимства. Носенето на вашето бебе има положителен ефект върху неговото физическо и емоционално развитие. Точно за това всички продукти на  Babylonia са подходящи от раждането. Babylonia предлага пълна гама от продукти за носене на бебета – от най-продаваната плетена обвивка Tricot-slen, от няколко различни материала като органичен памук, бамбук и високофункционален материал, до тъкани бебешки опаковки като BB-slen, халки като BB-sling и BB-tai. Гамата е завършена с две ергономични кошчета за бебета, Flexia и Tricot-click. Носачките за бебета от  Babylonia са известни със своята ергономичност, функционалност и високо качество. Babylonia използва само висококачествени тъкани, без еластан. Специално разработените техники за плетене и тъкане предлагат оптимална подкрепа и комфорт на продуктите.
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук