Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук

Меню

Baby design

Baby design Изображение

Baby Design - Ние сбъдваме мечтите на децата!
Ежедневните разходки, радостните пътувания извън града, времето за игра и опознаване на света заедно са уникални моменти, които изграждат необикновена връзка между майка, татко и дете. Ние самите сме родители, така че знаем колко е важно да гарантираме безопасността и правилната грижа на най-малките си деца от първите моменти от живота им.
Всички дизайни на марката Baby Design са създадени с мисъл за родителите, за които най-важното е правилното развитие и щастливата усмивка на тяхното бебе.
Винаги се интересуваме от мнението на надеждни експерти, поради което нашите продукти са задълбочено проучени и тествани, получавайки положително мнение от специалисти от Института за майката и детето. Сега сме сигурни, че предоставяме на родителите висококачествени продукти и ценно спокойствие за здравето и безопасността на най-важните хора в живота им.

Бобй Бейби Маркет е ексклузивен представител на марката за Югозападна България

Категории

Производители

Ценови диапазон

Baby design

Baby Design - Ние сбъдваме мечтите на децата! Ежедневните разходки, радостните пътувания извън града, времето за игра и опознаване на света заедно са уникални моменти, които изграждат необикновена връзка между майка, татко и дете. Ние самите сме родители, така че знаем колко е важно да гарантираме безопасността и правилната грижа на най-малките си деца от първите моменти от живота им. Всички дизайни на марката Baby Design са създадени с мисъл за родителите, за които най-важното е правилното развитие и щастливата усмивка на тяхното бебе. Винаги се интересуваме от мнението на надеждни експерти, поради което нашите продукти са задълбочено проучени и тествани, получавайки положително мнение от специалисти от Института за майката и детето. Сега сме сигурни, че предоставяме на родителите висококачествени продукти и ценно спокойствие за здравето и безопасността на най-важните хора в живота им. Бобй Бейби Маркет е ексклузивен представител на марката за Югозападна България
Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук