Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук

Меню

Основни категории продукти за бебешка стая


   Очаквате бебе и детската Ви стая все още не е готова? Една от първите покупки за новородено е бебешкото легло.

   В тези основни групи може да разгледате разнообразие от избрани продукти за бебешката стая, които ще Ви улеснят в ролята на родител.

 • Бебешки легла - Това е нещото, кето задължително трябва да сте купили преди бебето да се роди или докато е все още в родилното. Напоследък много популяри са кошарите с регулиране и падаща предна страна, защото може да я сложите до спалнята и бебето да е постоянно до вас. Друг вариант са стандартните дървени или ПДЧ кошари с люлка или без, в зависимост от модела, които пак може да се поставят до спалнята, тъй като не заемат много място, но може да се сложат и в отделна детска стая. Популярни са и трансформиращите легла, които могат потенциално да се ползват много дълго време. Ако не сте сигурни какво легло да изберете прочетете статията - Какво бебешко легло да купим?
 • Сгъваеми кошари - Сгъваемите кошари са голямо удобство и до някаква степен може да заместят дървеното бебешко легло, ако пространството в което ще отглеждате бебе е тясно. Основният им приоритет е, че могат лесно да бъдат преместени от едно помещение в друго и са перфектни за често пътуващи родители, благодарение на компакното им сгъване. Защо да изберем сгъваема кошара?
 • Скринове и гардероби - За да бъде завършена една детска стая задължително трябва да сложим в нея гардероб или скрин, или и двете. Предлагаме няколко модела бебешки скрин и бебешки гардероб на марките Lorelli, Arbor и Dizain Baby.
 • Матраци - Когато става въпрос за спокоен сън бебешкия матрак е най-важното нещо. При нас ще намерите матраци за всички стандартни размери бебешки легла и кошари, а пък в случай, че вашето легло е нестандартно предлагаме изработка на матрак по поръчка. Ако Ви е време да избирате матрак за бебешко легло може да прочетете нашата статия - Какъв бебешки матрак да купим?
 • Спални комплекти - Заедно с покупката на бебешко легло и матрак е нужно да вземете и бебешки спален комплект, в зависимост от това какъв модел е леглото се предлагат и различни варианти бебешки спални комплекти, като основните разлики са в размера и в частите на комплекта. Тук ще може да разгледате бебешки спални комплекти с различен брой части, бебешки възглавници и чаршафи. Какъв спален комплект да купим?
 • Играчки за легло - когато дойде време за сън, играчката за легло ще помогне на бебето да заспи по-бързо и спокойно, а пък когато се събуди тя ще е първото нещо, което то ще види. Ако не знаете каква играчка да купите ще Ви дадем няколко предложения - Плюшена или пластмасова музикална играчка за легло?
 • Лампи и утешители - Лампата за бебешка стая ще успокои вашето бебе, когато то се събуди през нощта. Тя излъчва слаба светлина, която не дразни очите и дава усещане за уют. Функцията на тези лампи не е да освети стаята, а просто да не е пълен мрак. 
 • Спални чували - изборът на чувалче с подходящ размер и дебелина е от голямо значение за бързото заспиване и спокойният сън, както на вашето бебе, така и на родителите.
 • Одеяла и пелени - при изборът на завивки за вашето бебе, трябва да се съобразите със сезона и температурите навън и вкъщи.
 • Аксесоари за легла - правилният избор на аксесоар за бебешкото легълце, може да превърне престоят на бебето в него както в забавление, така и в малко приключение за него.
 • Обезопасители - от момента в който вашият мъник започне да лази или прави опити да ходи, е наложително да се погрижите за всички "опасни" контакти и мебели вкъщи.
 • Декорация за стая - Ако искате да освежите атмосферата в детската стая и да я направите по-забавна тук ще откриете точно такива продукти.

Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук