Меню

Как да поръчам?

Ако не знаете как да поръчате или имате проблем с поръчката се свържете с нас на +359 898 915 481 или прочетете информацията по-долу, може да Ви бъде полезна.

За да поръчате продукти от нашия сайт не е нужно да имате потребителска регистрация, може да пазарувате и като гост. 

Ако сте избрали продукт първо ще трябва да го добавите в количката за пазаруване, като изберете разновидност и брой, и натиснете бутона "Купи". Той вече е добавен във вашата количка! На екрана ще видите два бутона, ако желате да разгледате и други продукти натиснете "Продължи пазаруването", ако искате да завършите поръчката натиснете "Продължи към плащане".

"Продължете към плащане" - сега ще имате възможност да изберете до къде да е доставката - адрес или офис, натиснете желаната опция. Въведете вашите данни - Две имена, телефонен номер и e-mail, и изберете адрес или офис на куриер от предложенията, които ще се покажат. На следващата стъпка ще може да изберете предпочитан от вас куриер - Спиди или Европът. След като се спрете на куриер ще може да изберете и начина на плащане - с наложен платеж или банков превод. Натиснете бутона "Завърши поръчката". Вашата поръчка е завършена! 

Ако все още имате затруднения може да направите вашата поръчка като се обадите на - +359 898 915 481 или +359 879 432 225 или ни пишете на Viber, като изпратите линк към продукта, две имена, e-mail и адрес за доставка.


Сравнение на продукти

Ние използваме „Бисквитки“. Научете повече тук и тук